comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da devrim! Tam 10 isim yolcu...

09 Ekim 2014, Perşembe 12:58

İki yılda 5 milyon euro garanti para artı 900 bin euro'da imaj hakkını cebine indirmeye hazırlanan Cesare Prandelli'nin bırakın istifa etmeye sezon ortasında büyük bir değişim için düğmeye bastığı bildirildi.

İtalyan teknik adamın Şampiyonlar Liginden elenilmesi durumunda UEFA'ya bildirilen kadroda yer alan  Alperen Uysal'ın da kiraya verilmesi için rapor hazırladığı bildirildi. Prandelli'nin ayrıca; Umut Gündoğan, Emmanuel Eboue ve Yiğit Gökoğlan'ı kesinlikle kadrosunda düşünmediği, Koray Günther, Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'ın da kiralanmasıyla ekstra yükten kurtulmanın hesaplarını yaptığı bildirildi. Prandelli'nin 10 oyuncunun elden çıkarılmasıyla; yabancı bir sol stoper ve yerli forvet oyuncusu için yönetime rapor hazırladığı da bildirildi.

3'LÜ SAVUNMA SİSTEMİ TARİHE KARIŞTI
Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, milli maç arasında takıma istikrar kazandıracak yeni sistemini hayata geçirmek için teknik ekibiyle gece gümdüz çalışıyor. İtalyan teknik adam, milli takım dönüşünü yeni bir başlangıç olarak gördüğünü oyuncularına aktaracak ve sistem üzerinde değişikler yapmayacak. Sarı-Kırmızılı takımın başına geldiğinden bu yana hiçbir maçta aynı 11'le çıkmayan Prandelli özellikle kadro istikrarını sağlamak için mesai harcıyor. İtalyan teknik adam, Arsenal maçının ilk yarısındaki gibi 3'lü savunmaya dönemeyi ise kafasından tamamen sildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!