comScore

Galatasaray Galatasaray

Ocak'ta G.Saray'a gidiyorum dedi ama...

09 Ekim 2014, Perşembe 12:19

"Galatasaray ile görüşmeler sürüyor. Ocak ayında transferimin gerçekleşeceğini umuyorum" diyen Emmanuel Sarki'nin menajer kurbanı olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde, Wisla Krakow'un Afrikalı forveti Emmanuel Sarki'nin "Galatasaray beni istiyor, ocak ayında bu transferin gerçekleşeceğini umuyorum" açıklamaları gündeme gelmişti.

 

Sezon başında Almanya 2. Bundesliga takımı FC Ingolstadt'a transferi gündeme gelen ancak gerçekleşmeyen Emmanuel Sarki'nin menajer kurbanı olduğu ve bu nedenle Nijerya basınına bu tip açıklamalarda bulunduğu anlaşıldı.

11 haftası geride kalan Polonya 1. Ligi'nde sadece 228 dakika forma giyen ve 1 gol, 2 asistle oynayan Sarki'nin açıklamaları hakkında konuşan Wisla Krakow teknik direktör Jan Zurek; "Oyuncularım ödemelerini doğru düzgün alamıyor. Wisla'da bu durumun değişmesi gerekiyor. Sarki giderek daha kötü oynamaya başlıyor ve potansiyeline ulaşamıyor. Belki de tüm problemi parasını alamamasıdır. Ayrıca, Sarki çok daha büyük bir ülkeye gitme hayali de kuruyor olabilir" dedi.

"MENAJERİ "PERİ MASALI" UYDURMUŞ"

Wisla'nın para sıkıntısının sır olmadığını belirten Zurek, Sarki'nin Galatasaray'a transferi hakkında; "Bu olay tamamen menajerin uydurması. Bize gelen bir teklif yok. Afrikalı oyuncuları, menajerler kolaylıkla manipüle ediyorlar. Menajerin birkaç sözü, çok para, şöhret ve daha iyi bir hayat vaatleri oyuncuları çok etkiliyor. Gerçekten kötü hayatlarından kurtulmak istiyorlar. Özellikle, fakir aileden doğan oyuncular bu manipülasyona daha yatkın. Menajeri de Sarki'nin kafasına girmiş ve ona bir peri masalı uydurmuş. O da inanmış" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!