comScore

Galatasaray Galatasaray

"Seçilirsem istifa edeceğim"

08 Ekim 2014, Çarşamba 17:56

Yarsuvat'a teşekkür eden Koyuncu, bir kısım Galatasaray taraftarının tepkisini gayet anlaşılabilir bulduğunu aktardı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından İlkan Koyuncu, Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın listesinde Denetleme Kurulu yedek üyesi olarak bulunduğunu hatırlatarak, adaylıktan çekilmeyeceğini ancak seçilmesi halinde istifa edeceğini bildirdi. 
 
Koyuncu yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde ulusal ve sosyal medyada yer alan haberlerin, belirli bir merkezden ve belirli bir amaca hizmet etmek amacıyla yayınlandığını öne sürdü. Kendisini Galatasaray Kulübü Denetleme Kurulu Yedek Üyeliği görevine layık gördüğü için Yarsuvat'a teşekkür eden Koyuncu, bir kısım Galatasaray taraftarının tepkisini gayet anlaşılabilir bulduğunu aktardı. 
 
Seçimin Yarsuvat tarafından kazanılması halinde görev yapılacak 7 aylık sürede, üç asil denetleme kurulu üyesinin vefatı veya istifası halinde ancak görev alabilme ihtimaline dahi tahammül edilemediğini kaydeden Koyuncu, şu ifadeleri kullandı:
 
"Yarsuvat'ın listesinde yer aldığım Denetleme Kurulu yedek üyelik adaylığından Galatasaray Tüzüğü'nün 61. maddesi gereği çekilmenin hukuken tartışmalı olması ve camiayı başka kısır bir tartışmanın içine sürüklemenin yanlış olacağı düşüncesi ile çekilmiyor ancak seçilmem halinde derhal istifa edeceğimi ve hiçbir şekilde görev almayacağımı şimdiden taahhüt ediyorum.
 
Her şeye rağmen 11 yaşında bir çocuk olarak girdiğim Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan, Galatasaray Lisesi 2003 senesi mezunu, Galatasaraylılar Derneği kongre üyesi, Galatasaray Spor Kulübü Derneği kongre üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğumu ve duyacağımı belirtmek istiyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!