comScore

Galatasaray Galatasaray

''Kavganın sebebi Galatasaray''

08 Ekim 2014, Çarşamba 17:40

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın oyuncusu Laurent Koscielny, Arsene Wenger ile Jose Mourinho arasındaki tartışmanın nedenini Galatasaray'a bağladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın oyuncusu Laurent Koscielny, hafta sonu Chelsea ile oynadıkları maç esnasında Jose Mourinho ile tartışan Arsene Wenger'i, Galatasaray'ın kontrolden çıkardığını öne sürdü.

İngiliz basınına konuşan Koscielny, esprili bir dille "iki teknik adamın arasında iyi bir arkadaşlık bağı olduğuna" dikkati çekerek, olayı Wenger cephesinden değerlendirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içi oynanan maçta Galatasaraylı Felipe Melo'nun Arsenalli Alexis Sanchez'e sert bir faul yapmasına rağmen yalnızca sarı kart gördüğünü ve bunun Wenger'in sinirini bozuğunu belirten Koscielny, aynı durumun tekrarlanması nedeniyle Fransız çalıştırıcının kontrolünü kaybettiğini savundu.

Chelsea'ye 2-0 yenildikleri maç esnasında Alexis Sanchez'e bu kez Gary Cahill'in sert müdahalede bulunduğunu ve ardından Mourinho'nun hakemin verdiği sarı karta tepki gösterdiğini belirten Koscielny, "Alexis'e 3 gün arayla aynı şeylerin yapılması ve rakiplerin gereken cezayı görmemesi, Wenger'in dengesini biraz bozdu" değerlendirmesinde bulundu.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ile Chelseali meslektaşı Jose Mourinho, maç esnasında kısa süreli gerginlik yaşamış, Fransız teknik adamın, Mourinho'yu elleriyle ittiği tartışma sonrasında her iki teknik adam da hakem Martin Atkinson tarafından uyarılmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!