comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan transfer bombası

08 Ekim 2014, Çarşamba 14:16

Galatasaray'ın devre arasında önemli bir ismi kadrosuna katacağı iddia edildi.

 Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak kongre öncesinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Bu sene ligde mutlaka şampiyon olmayı hedefleyen Galatasaray'ın devre arasında önemli bir isme sarı kırmızılı formayı giydireceği iddası ortaya atıldı.
 
Eski göz ağrısı
Galatasaray'da bir önceki devre arasında yapılan hataların tekrarlanmayacağı belirtilirken az ve öz bir transfer için çalışıldığı öğrenildi. Sar kırmızılılarda devre arasında kadroya katılması düşünülen ismin bir forvet oyuncusu olduğu ve bu ismin de Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar olduğu belirtildi.
 
Galatasaray'ın önceki sezonlarda bir çok kez gündemine gelen yıldız futbolcu çeşitli sebeplerden ötürü sarı kırmızılı formayı giyememişti. Haziran ayında sözleşmesi Schalke 04'le sona erecek futbolcunun Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı ve taraflar arasında bazı görüşmelerin geçtiği de gelen bilgiler arasında. Henüz Alman kulübüyle sözleşme yenilemeyen golcü oyuncunun devre arasında sarı kırmızılı formayı giyebilmesi için oyuncun ve menajerinin şartlarının yeni yönetime bilgi olarak verileceği ve transferin yapılması tavsiyesinde bulunacağı aktarıldı.
 
Sponsor iddiası
Ayrıca Huntelaar'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi sebebiyle bu transferin uygun bir bonservisle devre arasında gerçekleşebileceği belirtiliyor. Bu bedelin de bir sponsor aracılığıyla karşılanacağı iddialar arasında. Sarı kırmızılı yönetim bu transferi devre arasında bitiremez ise sezon sonu için yıldız oyuncuya imza attırmaya çalışacak.
 
Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi halinde Huntelaar, Schalke 04 fomasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyemeyecek. Ancak sarı kırmızılılar UEFA'da yolunua devam ederse golcü futbolcu bu turnuvada oynayabilecek. Galatasaray'ın Huntelaar'ı kadroya katması halinde bir yabancı oyuncuyla yollarını ayırması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!