comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Melo paniği

07 Ekim 2014, Salı 18:59

Galatasaray, milli takımlara giden oyuncularının eksikliğinde Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, milli takımlarıyla kampta olan Selçuk İnan, Olcan Adın, Semih Kaya, Tarık Çamdal, Umut Bulut, Alperen Uysal, Emre Can Coşkun, Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Blerim Dzemaili ve Bruma yer almadı.
Günün ilk antrenmanında iki grup halinde salonda kuvvet ve sahada dayanıklılık çalışması yapıldı. Pas çalışmasıyla başlayan ikinci antrenman ise yaklaşık 45 dakikalık taktik antrenman ile devam etti. Basın mensuplarının taktik çalışma sonrasında antrenmandan görüntü almasına izin verilirken, idman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarının aday kadrosundan çıkarılan Burak Yılmaz, tedavi oldu. Hakan Balta ise çalışmayı koşuyla tamamladı. Ayağına darbe gelen Felipe Melo, tırnağındaki ufak problem nedeniyle çalışmayı 10 dakika erken bitirdi.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın(8 Ekim) yapacağı antrenmanla devam edecek.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!