comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'ye teklif var mı? Açıkladı

07 Ekim 2014, Salı 16:02

Galatasaray'da görev alan Roberto Mancini, Fransız basınında adının Paris Saint - Germain teknik direktörlüğü için geçmesiyle ilgili konuştu.

Manchester City ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, hakkında çıkan Paris Saint-Germain iddialarına yanıt verdi.

Geçtiğimiz hafta Barcelona'yı 3-2 mağlup eden ve Ligue 1'deki ilk 9 maçında mağlup olmayan ancak 6 beraberlik alan PSG'de Blanc'ı değişikliği iddia edildi.
Konu hakkında Katar'da katıldığı bir forumda konuşan Roberto Mancini; "Orada iyi bir teknik direktörü olduğunu düşünüyorum. Blanc, PSG'yi çok iyi bir şekilde yönetiyor ve daha geçen sezon ligi kazandılar" ifadelerini kullandı.
 
PARIS'TEN MANCINI'YE TEKLİF VAR MI?

Mancini; "Bu konuyla ilgili bundan daha fazlasını bilmiyorum. Belki bir gün Fransa'da teknik direktörlük yaparım veya bambaşka bir yerde. Futbol dünyasında her şey mümkün" diyerek sözlerini noktaladı.

Roberto Mancini, geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in ayrılmasından sonra Galatasaray teknik direktörlüğü görevine getirilmiş ancak kulübün transfer politikası nedeniyle istifa etmişti.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!