comScore

Galatasaray Galatasaray

Yıldırım'ın avukatıydı, G.Saray'a yönetici oluyor!

07 Ekim 2014, Salı 09:37

25 Ekim'deki kongrede başkan seçilmesi beklenen Duygun Yarsuvat'ın Denetim Kurulu yedek üye aday listesinde yer verdiği İlkan Koyuncu'nun Beşiktaşlı olduğu ve yeniden yargılanma sürecinde Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yaptığı belirtildi.

Galatasaray camiası 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçim için geri sayım yaparken, gündemi sarsacak şok bir ayrıntı gün yüzüne çıktı...

Alp Yalman ile birlikte başkanlık için yarışacak olan Prof.Dr.Duygun Yarsuvat'ın Divan Kurulu'na verdiği listede Fenerbahçe'yi şike davasında savunan bir avukat da bulunuyor. Köksal Bayraktar'ın hukuk bürosunda görev yapan Avukat İlkan Koyuncu, Yarsuvat'ın listesinde Divan Kurulu'nda yedek üye olarak yer alıyor. Yeniden yargılanma sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlığını da yapan Koyuncu aynı zamanda Galatasaray Lisesi mezunu... 35 yaşındaki İlkan Koyuncu, 2007-2009 yılları arasında Galatasaraylılar Derneği Sicil Kurulu'nda da görev yapmıştı. Koyuncu ile ilgili çok çarpıcı bir iddia daha var... Galatasaray Lisesi mezunu olan, Fenerbahçe'nin şike davalarına bakan Koyuncu'nun aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olduğu öne sürülüyor.

KOYUNCU: G.SARAY'IN DA AVUKATIYIM!
Takvim Gazetesi'ne konuşan İlkan Koyuncu, Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Galatasaray Kongre üyesiyim. Sadece Fenerbahçe'nin değil Galatasaray'ın da avukatlığını yapıyorum. 4 yıldır Galatasaray'ın ceza davalarına bakıyoruz. Hatta Bülent Tulun'un evinde yapılan aramada da Galatasaray adına ben oradaydım. Sayın Duygun Yarsuvat'tan teklif gelince hayır diyemedim. Galatasaray'da görev alınmaz verilir. Benim için Beşiktaşlı olduğumu da söylemişler" dedi.

TÜM GÖZLER YARSUVAT'TA
Son dakikada başkanlığa adaylığını koyan ve çok iddialı bir şekilde seçime hazırlanan Duygun Yarsuvat'ın İlkan Koyuncu konusunda nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!