comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın 8 milyonluk yeni transferi

06 Ekim 2014, Pazartesi 09:28

Arsenal ve SAİ Kayseri Erciyesspor maçlarında gösterdiği performans ile takdir toplayan Hamit Altıntop adeta yeni transfer etkisi yarattı.

Galatasaray'da Hamit Altıntop sevinci...

Real Madrid'den transfer edildikten sonra başarılı bir performans ortaya koyan, ancak belindeki sorun nedeniyle geçen sezonu tamamen boş geçen tecrübeli futbolcu, yavaş yavaş forma giriyor. Son olarak Erciyes karşısında oyuna sonradan dahil olan Hamit, top hakimiyeti, savunmaya yardım etmesi, oyun görüşü ve tecrübesiyle fark yaratmayı başardı.

4-1'lik Arsenal deplasmanında da sahaya girdikten sonra farkını hissettiren Hamit Altıntop, Florya'ya geldiği günden beri Galatasaray'ın en çok para kazanan oyuncularından biri. Yıllık ücreti 3 milyon Euro'dan başlayan ve giderek düşen Hamit, kontratının son sezonunda 2 milyon 750 bin Euro garanti parave artı 20 bin Euro maç başı alıyor. Böylece son senesinde 8 milyon liranın üzerinde kazanacak olan Hamit'e, artık yeni transfer gözüyle bakılıyor.

Her yerde oynayabiliyor

En büyük şans ise tecrübeli oyuncunun bir joker gibi her bölgeye adapte olması. Son olarak üçlü orta sahanın solunda görev alan Hamit'in, Fener derbisiyle sağ kanada geçmesi bekleniyor. Böylece Hamit, Selçuk, Melo, Olcan'lı orta saha ve Sneijder ile Burak'tan oluşan hücum hattının daha etkili olabileceği düşünülüyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!