comScore

Galatasaray Galatasaray

Hasan Şaş Prandelli'yi ti'ye aldı!

05 Ekim 2014, Pazar 15:59

Galatasaray'ın eski antrenörü ve futbolcusu Hasan Şaş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın eski antrenörü ve futbolcusu Hasan Şaş, sarı-kırmızılıların Kayseri Erciyesspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi.
 
Teknik direktör Cesare Prandelli, Olcan Adın ve Yasin Öztekin, Hasan'ın hedefindeydi.
 
PRANDELLI'NİN TAKTİK SEÇİMLERİ
NTV Spor ekranlarında konuşan Hasan, "Prandelli'nin bir arayış içerisinde olduğu kesin. Bir şeyleri tutturmaya çalışıyor. Gitgide doğruyu yapmaya başladı. Nedir bu? Galatasaray 4'lü defans oynuyor. Melo'yu öne attı, bu da doğru. Sneijder'i 1 hafta sonra daha öne atacak. (Gülerek) Hamit'i oyuna almaya başladı, solda oynadı ama 1 hafta sonra sağda oynamaya başlayacak. Olcak sol açıktır, sola koyacak. Her hafta yavaş yavaş. Galatasaray'ı bu maçta karlı buluyorum. Çünkü Londra'dan ağır bir yenilgiyle döndüler." dedi
 
"HEP SNEIJDER'İ ARIYORLAR"
Yasin Öztekin ile Olcan Adın'ı eleştiren futbol yorumcusu, "Sistem konusuna artık hiç girmeyeceğim. 5 haftadan beri insanları da sıktık. 1-2 futbolcuya bir şey demek istiyorum. Onlar benim kardeşlerim. Olcan ile Yasin bu takıma yeni geldi. Bonservisler verildi ama Galatasaraylı oyuncu topu aldığı zaman artık 1'e 1'i zorlar. İnsiyatif kullanır ve liderlik yapar ama Galatasaraylı oyuncular her topta Sneijder'i aramaya başladı. Yasin soldan alıyor, dönüp Sneijder'e veriyor. Olcan da artık 1'e 1'leri yapması lazım. Galatasaray'ın orada sıkıntı çektiği çok açık. Bu iş hep Burakla gitmez. Yasin'i ve Olcan'ı bunun için aldılar. Kendilerine güvenmeleri lazım. Şut atsınlar, kimseden korkmalarına gerek yok." açıklamasını yaptı.
 
TARIK GEÇEN HAFTA DA YAPTI
Eskişehirspor'dan kadroya katılan Tarık Çamdal'ın hatalarına dikkat çeken Hasan Şaş, "Tarık Galatasaray'ın en süratli oyuncularından biri ama arkasından gelen adama bakmıyor. Sivasspor maçında da aynısı oldu. Bakmadan topu arkasından gelen adamın koşusuna doğru yönlendirmeye çalışıyor ve yakalayamıyor. Erciyes maçında da oldu." sözlerini kullandı
 
KALECİYİ HATALI BULDU
Wesley Sneijder'in frikik golüne yönelik ise şöyle konuştu:
 
"Kalecinin yanlış yerde durduğunu düşünüyorum. İyi vurdu ama kalecinin çıkarması gereken bir top. 100 kalecinin 97'si onu kurtarır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!