comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saraylı oyunculardan Selçuk'a büyük şok!

03 Ekim 2014, Cuma 11:49

Prandelli'nin, bazı futbolcuların Selçuk için, "Topa 5 defa dokunmadan pas vermiyor" isyanını dikkate aldığı ve Arsenal önünde şans vermediği belirtildi.

G.Saray, Arsenal yenilgisi ile şoka girerken, gündemde en çok konuşulan konulardan biri Selçuk İnan'ın kadro dışı kalması oldu.
 
Fotomaç'ın iddiasına göre; Teknik direktör Cesare Prandelli'nin, "hasta" diyerek oynatmadığını iddia ettiği Selçuk İnan maç sonunda, "Kolum da bacağım da kopsa oynardım" diyerek hocasını yalancı çıkarmıştı. Fakat Prandelli'nin, Selçuk'la ilgili asıl sıkıntısının takım içinde kaptana karşı oluşan cephe olduğu ortaya çıktı. Hatta bazı oyuncuların Prandelli ile yaptıkları özel görüşmelerde sıkıntılarını dile getirdikleri ifade edildi.

RAHATSIZDIM AMA GEÇMİŞTİ

Takımda saha içinde yaşanan organizasyon sıkıntısıyla ilgili bazı futbolcuların teknik patron Prandelli'ye, Selçuk için, "Topa 5 defa dokunmadan pas vermiyor" isyanı üzerine İtalyan teknik adamın kaptanı kenara aldığı iddia edildi. Selçuk ise Arsenal maçı sonrası, iki gün önce rahatsızlığı olduğunu belirterek, "Ancak hastalığım geçti. Hocam ise fiziksel olarak hazır olmadığımı söyledi. 'Yorgunum' demedim. Maçta ise iyi oynayamadık. Farklı yenilgiye çok üzüldüm" yorumunda bulunmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!