comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Kayseri'de galibiyet peşinde

03 Ekim 2014, Cuma 10:00

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'a farklı mağlup olan sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda İngiltere'nin Arsenal takımına 4-1 yenilen sarı-kırmızılı takım, Kayseri deplasmanından 3 puan çıkartarak hem moral bulmayı hem de zirve yarışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray'ın 7 puanı bulunuyor. Galibiyeti olmayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 3 puana sahip.

Sarı-kırmızılı takımda, daha önceki maçlarda 3 kez sarı kart gören Yekta Kurtuluş, ceza sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kart görmesi durumunda ligin 6. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!