comScore

Galatasaray Galatasaray

Selçuk İnan neden oynamadı?

03 Ekim 2014, Cuma 09:57

Prandelli, son idmanda doktorların "Oynayabilir" raporu verdiği Selçuk İnan'a "İyi görünmüyorsun. Seni halsiz buldum. Yarın dinleneceksin. Kadroda yoksun" dedi.

Galatasaray'da Sivas maçı sonrası taraftarın desteğini alan Selçuk İnan'ın Londra'da maça 4 saat kala kadrodan çıkartılıp tribüne yollanması küllenen krizi yeniden alevlendirdi.

Selçuk-Prandelli arasında yaşananların perde arkası aralanıyor. Pazartesi günü hafif ateşi olan Selçuk, doktor kontrolünden geçti ve idmana çıktı. Salı günü takımla birlikte Londra'ya uçan G.Saray'ın kaptanı Emirates'deki son idmanda Prandelli'nin sözleriyle şaşkına döndü.

İtalyan hoca, bir doktor gibi öğrencisinin yüzüne baktı ve "İyi görünmüyorsun. Seni idmanda halsiz buldum. Yarın dinleneceksin. Kadroda yoksun" şeklinde konuştu.

HOCASINA GÖNDERME YAPTI

Bu konuşma sonrası Selçuk başını öne eğip takımla otele dönerken maç günü milli oyuncunun kadrodan çıkartıldığı haberi sonrasında kulüp resmi sitesi oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi vermekten kaçındı. Yakın çevresinin kendisine "Selçuk forma giymek istemiyor, maçtan kaçıyor" yorumları var demesi üzerine büyük üzüntü yaşayan G.Saray kaptanı, maçtan sonra "Ayağım da kopsa oynarım" diyerek kendisinin yorgun olduğunu düşünen Prandelli'ye gönderme yaptı.

F.BAHÇE MAÇINI GÖRMEYEBİLİR

Farklı Arsenal yenilgisi, Cesare Prandelli'nin kredisini bitirdi. Prandelli'nin G.Saray'daki geleceği artık pamuk ipliğine bağlı. Erciyes maçında puan kaybedilmesi halinde İtalyan hocaya 'güle güle' denilecek. Takımı Erciyes'i yenerse görevine devam edecek Prandelli'nin kaderi bu kez milli ara sonrasında oynanacak F.Bahçe maçında şekillenecek. Arena'daki derbide olası bir puan kaybı, Prandelli Galatasaray birlikteliğinin sonu demek olabilir.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!