comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Sarak hakkında ŞOK iddia!

03 Ekim 2014, Cuma 09:38

Radyo 24'te yayınlanan bir programda sunucu Bülent Yüksel ile yorumcu Ayhan Akbin arasında yaşanan konuşmalar ve daha sonradan da Ali Dürüst'ün katıldığı yayında oldukça ilginç anlar yaşandı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'e olan yakınlığı ile bilinen Ayhan Akbin, Ali Dürüst'ün Galatasaray'da seçim olmasını engelleyerek; sarı-kırmızılı kulübün kayyuma gitmesini istediğini iddia etti.
 
Bu insanlar kulübü idare etti, her şeyi denediler bu seçimi iptal etmek için. Tek hedefleri bu seçim olmasın ve Galatasaray kayyuma gitsindi. Ünal Aysal'ı rezil etmek istediler. Bu insanlar kazanamayacaklar, bu seçimi iptal ettirmek için çalıştılar. İptal nedeni de Aysal'ı rezil etmekti. Burada dediler ki, çok büyük bir borç var, bu adamlar paraları ödesinler. Seçim iptal olsun, görevde kalsınlar ya da en kötüsü kulüp kayyuma gitsin" dedi.
 
Ayhan Akbin'in bu açıklamalarının ardından çalan telefonda Ali Dürüst'ün kendisini aradığını iddia etti ve programa daha sonra Dürüst bağlandı. Dürüst ile telefonda görüşmeye çalışan Akbin, "Beni aradın mı, aramadın mı? Ne için aradın beni?" şeklinde bir soru yöneltti ve Dürüst de "Ben aramadım, belki yanlışlıkla aramışımdır." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!