comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da listeler belli oldu!

02 Ekim 2014, Perşembe 16:29

25 Ekim'de yapılacak Genel Kurul'da başkanlık için yarışacak Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın listesindeki isimler netleşiyor...

Seçim sürecine giren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor… Başkanlığa aday olacak isimlerin saat 18.00′de kadar yönetim listelerini Divan Kurulu'na teslim etmeleri gerekiyor… Eski başkanlardan Alp Yalman'ın günler önce adaylığını açıklamasının ardından, eski divan kurulu başkanı Duygun Yarsuvat da yoğun telefon trafiğinin ardından başkanlığa aday olması konusunda ikna edildi. Yarsuvat'ın listesini, rakibi Yalman'la birlikte bugün teslim etmesi bekleniyor.
 
ALP YALMAN CEPHESİ
 
Bir diğer eski başkan Adnan Polat'ın dışarıdan desteğiyle seçime hazırlanan Alp Yalman'ın listesinde, Adnan Polat yönetiminde görev yapan Taner Aşkın, Işın Çelebi gibi isimler bulunuyor. Ünal Aysal'a muhalif kesimden oluşan Yalman'ın listesinde şu isimler bulunuyor:
 
Taner Aşkın, Işın Çelebi, Nasuhi Sezgin, Dikran Güleryüz, Abdullah Kavukçu, Aydın Yardım, Erdal Aslan, Levent Nazifoğlu, Alper Norman, Ekmel Ünlüsan, Mehmet Altıoklar, Levent Karadeniz, Erol Türk, Erdal Kesici.
 
DUYGUN YARSUVAT CEPHESİ
 
Uzun ısrarlar sonucu başkanlığa adaylık konusunda ikna edilen Duygun Yarsuvat ise, Ünal Aysal, Faruk Süren, Ali Dürüst gibi isimlerin desteğini arkasına alarak Alp Yalman'ın karşısına çıkacak. İlk etapta Faruk Süren'in etrafında birleşme fikrine sıcak bakan Yarsuvat, kendisinin adaylığı yönünde yapılan telkinler sonucu aday olmaya karar verdi. Yarsuvat'ın listesi şimdilik şu isimlerden oluşuyor:
 
Abdurrahim Albayrak, Mete İkiz, Mehmet Karlı, Dursun Özbek, Ural Aküzüm, Arda Üçer.
 
Öte yandan camianın sevilen isimlerinden, taraftarın sevgilisi Abdurrahim Albayrak'ın da Yarsuvat'ın listesinde bulunması, duayen isim için önemli bir avantaj olarak görünüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!