comScore

Galatasaray Galatasaray

GS TV, Selçuk İnan'ın sözlerine inanmadı!

02 Ekim 2014, Perşembe 01:20

Selçuk İnan'ın Arsenal maçında oynamaması ile ilgili yaptığı açıklamalar, GS TV'de yorumculuk yapan Ergün Penbe ve Ahmet Akcan'ı tatmin etmedi.

Galatasaray'da Selçuk İnan'ın Arsenal maçında oynamamasının ardından gelen kafa karıştıran açıklamaların ardından, GS TV'de yorumculuk yapan Ergün Pembe'den ilginç bir açıklama geldi.

Sarı-kırmızılıların eski oyuncusu, Selçuk'un yaptığı açıklamaların üzerine "Ayağım da kopsa, bacağım da kopsa oynarım diyen bir oyuncuya hastalığın bir şey yapmayacağını düşünüyorum ben. Çelişkili konuşmalar bunlar" yorumunu yaptı.
Selçuk'u oynatmama kararı alan Prandelli'nin, bunu açıkca söyleyemediğini belirten Penbe "Hoca eğer kafasında Selçuk'u düşünmüyorsa o gün, yıldız olduğu için söyleyemiyorsunuz.. Bir takım senaryolar yazıp, ona göre devam ediyorsunuz" dedi.

G.Saray'da yardımcı antrenörlük görevinde de bulunan Ahmet Akcan ise, aynı programda, "Bir oyuncuyu oynatmayabilirsiniz, ama bir yandan ateş, bir yandan oynatmayacağım sözleri kafaları karıştırıyor"  diye konuştu.

Selçuk İnan'ın oynamaması ile ilgili Prandelli maç sonrasında "Hastaydı" sözlerini kullanırken, Selçuk ise, "Oynarsam sakatlanırım diye hocam risk etmedi" sözlerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!