comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray Londra'da dağıldı!

01 Ekim 2014, Çarşamba 23:39

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Arsenal karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Temsilcimiz, çok kötü bir ilk yarının ardından maçtan 4-1'lık bir yenilgi aldı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Arsenal karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Temsilcimiz, çok kötü bir ilk yarının ardından maçtan 4-1'lık bir yenilgi aldı.

İlk maçta Anderlecht ile 1-1 berabere kalan tesilcimiz, Arsenal karşısısına grupta avantaj elde etmek macıyla çıktı. Ancak maçtan saatler önce katan Selçuk yorgunluk nedeniyle kadrodan çıkarılırken, yerine Yekta Kurtuluş forma giydi. Selçuk İnan'ın yokluğunda Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımın kaptanı olarak sahaya çıktı. Prandelli, ligde geçen hafta oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Sivasspor maçında, ilk onbirde sahaya sürdüğü Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ı Arsenal karşısında yedek soyundururken, Sivasspor maçında 18 kişilik kadroya almadığı Pandev ve Telles'e Londra ekibine karşı ilk onbirde görev verdi. İtalyan çalıştırıcı, 3-5-2 sistemiyle sahada mücadele eden takımında, ileri ikilide Burak Yılmaz ile Pandev'e yer verdi.
Wilshere yedek başladı
Takımında çok sayıda sakat futbolcu bulunan Arsenal Menajeri Arsene Wenger, dün antrenmana çıkan Jack Wilshere'i Galatasaray karşısında yedek kulübesinde oturttu. Fransız teknik adam, dün düzenlediği basın toplantısında Wilshere'i 18 kişilik kadroya alacağını ancak İngiliz futbolcunun ilk onbirde başlayıp başlamayacağının henüz netleşmediğini söylemişti. Londra temsilcisinde, geçen hafta Tottenham Hotspur ile oynanan derbi maçta sakatlanan Ramsey ve Arteta'nın yanı sıra Giroud, Monreal, Debuchy, Sanogo, Walcott ve Gnabry 18 kişilik kadroda yer almadı.

Karşılaşmaya defansta dikkatli başlayan Galatasaray, ilk bölümde rakibine pozisyon vermedi. Ancak 22. dakikada araya atılan topta Melo geç kalınca Wellbeck, ev sahibini önce geçirdi. 30. dakikada yine Welbeck sahneye çıktı ve ilk golün kopyası bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Galatasaray'da hatalar bitmek blmeyince 41. dakida Alexis skoru 3-0'a getirdi.

İkinci yarıya Galatasaray, ön alanda baskıyla başladı ama 58. dakikada yine büyük bir defansif hatayla Wellbeck'ten aynı golü yedi ve fark 4'e çıktı. 63. dakikada Galatasaray'ın tek golü geldi. Burak, Szczesny tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Burak farkı 3'e indirdi.

Son bölümde Ospina üstüste kurtarışlarla Galatasaray'ın önünde durdu ve temsilcimizin farkı kapatmasını engelledi. Maçı 4-1 kazanan Arsenal puanını 3'e çıkarırken, temsilcimiz 1 puanda kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!