comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç'tan FLAŞ yorum! ''Hezimet...''

01 Ekim 2014, Çarşamba 14:04

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Arsenal ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçtan önce kritik bir köşe yazısı kaleme aldı. 

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Arsenal ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçtan önce kritik bir köşe yazısı kaleme aldı. Maçtan önce mümkün mertebe olumlu düşünmeye çalıştığını ifade eden Uluç, olumsuz düşününce aklına hezimetin geldiğini belirtti.

İŞTE ULUÇ'UN O YAZISI: 

Prandelli ne yaptığını bilmiyor. Prandelli elindeki takımı, elindeki adamları bilmiyor. Şimdi; Galatasaray'ı 3-5-2 oynatmaya karar vermiş. Niye 3-5-2 oynatıyor ısrarla ve inatla... Fatih Terim ve Mancini'den gelen 4-4-2'yi oynatmamak için 'Ben yeni geldim. Ben yeni sistemle oynayacağım!'  'Efendim Sneijder'i Pirlo gibi oynatıyor.' Pirlo'yu Pirlo gibi oynattığı zaman ne yaptı ki İtalya'nın başında Prandelli? Şimdi  Sneijder'den Pirlo yaratacak! Pirlo gibi bir adamın etrafında İtalyan Milli Takımı varken bir işe yaramayan o oyun düşüncesiyle şimdi Galatasaray yaratacak, Sneijder yaratacak! 'Vay! Ben geldim bak Galatasaray ne oldu!' Galatasaray macera arama yeri değil. Elinde şu anda üçlü savunma yapacak güç yok!
OLUMSUZ DÜŞÜNÜNCE AKLIMA HEZİMET GELİYOR

Bütün bu kafa karışıklığının ertesinde zorlu bir Arsenal maçı var. Bütün bunların toplamı nereye çıkar? Mümkün olduğu kadar iyimser olmaya çalışıyorum.
1- Arsenal bu sezon iyi durumda değil. 
2- Galatasaray'ın Avrupa maçlarında bir geleneksel değişik oynama alışkanlığı var.
 
Bütün iyimser olma çabalarımla böyle düşünmeye çalışıyorum. Çünkü böyle düşünmediğim zaman karşıma bir hezimet görüntüsü geliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!