comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saraylı oyuncu nasıl La Liga'ya gitti?

10 Eylül 2014, Çarşamba 20:33

İspanya La Liga takımlarından Granada'nın futbolcusu, Dany Nounkeu hakkında konuştu. Allan Nyom'un sözleri...  

Galatasaray'ın İspanya La Liga takımlarından Granada'ya kiraladığı Dany Nounkeu hakkında açıklamalar geldi. Dany'i bu ekibe gitmeye ikna eden Kamerunlu Allan Nyom, vatandaşına övgüler yağdırdı.

Nyon açıklamasında, "Dany çok güçlü, kararlı ve rekabetçi bir oyuncu. Aynı zamanda çok iyi bir futbolcu. Büyük bir takımdan geldi. Deneyimlerini bize aktararak yardımcı olacak." dedi.

Granada'nın Dany'e karşı ilgisini onun da bildiğini söyleyen Nyom, "Kendisini istediklerini biliyordu. Onu aradım ve şehrin güzelliklerini anlattım, takımın nasıl olduğunu... Yani sadece Sportif Direktör Juan Carlos Cordero'ya yardım etmek istedim." sözlerini kullandı.

Dany de kısa bir süre önce Türkiye'den başka teklifler de aldığını ancak Nyon ile görüşmesinin kararında etkili olduğunu vurgularken, "Birçok teklif aldım, özellikle de Türkiye'den. Ancak Allan Nyom ile sürekli konuşuyordum ve ona Granada ile ilgili hep sorular soruyordum. Bir futbol fanatiği olarak La Liga'yı her zaman yakından takip ediyordum ve Granada'yı da biliyordum" şeklinde konuşmuştu


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!