Cuma günü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşmek için Türkiye'ye gelen David Moyes, Cumartesi sabah saatlerinde ülkemizden ayrılırken, sarı-kırmızılı yöneticilerle yapmış olduğu görüşmenin detayları da ortaya çıkmaya başladı.
David Moyes'un Galatasaray'dan yıllık 4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme talep etmesinin yanında Belçikalı orta saha oyuncusu Fellaini'yi de sarı-kırmızılı kulübe getirebileceğinin sözünü Başkan Aysal'a verdiği öğrenildi.
David Moyes, Everton'da beraber çalıştığı Fellaini'yi Manchester United'a yanında götürmüş ancak Belçikalı oyuncu geçtiğimiz sezon en çok eleştirilen isimlerden biri olmuştu. Fellaini'nin de Ander Herrera transferi sonrasında Manchester United takımında forma giymesinin zor olduğu ve bu transferin kiralık olarak gerçekleşebileceği bildirildi.

