comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini, G.Saraylı yıldızı transfer edecek!

14 Haziran 2014, Cumartesi 14:06

Roberto Mancini'nin Southampton takımının başına geçmesi halinde Salih Uçan ve Semih Kaya gibi Türk yıldızları da listesine aldığı öğrenildi.

Ocak ayında Premier Lig takımlarından Southampton'ı satın alan İsviçreli Liebherr hanedanının varisi Katharina Liebherr, takımın başına Roberto Mancini'yi getirmek için ilk hamlesini yaptı. Mancini ile ilk görüşmeyi İngiliz kulübü adına CEO Ralph Krueger yaparken, görüşmenin detayları da gelmeye başladı. Mancini'nin, Galatasaray'da çalıştığı yardımcılarının yanı sıra Manchester City'de beraber olduğu ama Galatasaray'a getiremediği antrenörleri de Ada'ya götüreceği, İtalyan teknik adama, 60 milyon sterlin'lik bir bütçe verileceği, Mancini'nin, Laporte, Peluso ve Max Meyer'in yanı sıra Semih Kaya ve Salih Uçan'ı da listeye yazdığı bildirildi.

Mancini'nin İngiliz ekibiyle nihai anlaşma yapması durumunda, 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve transfere kendisinden başka kimsenin karışmaması konusunda da kesin kararlı olduğu bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!