comScore

Galatasaray Galatasaray

Hajrovic, G.Saray'ı şikayet etti!

09 Haziran 2014, Pazartesi 10:32

Galatasaray ile FIFA'lık olan Bosnalı oyuncus Izet Hajrovic'in, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen ile görüştüğü iddia edildi.

Sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'dan parasını alamadığı gerekçesiyle kulübü FIFA'ya şikayet ettiği belirtilen Izet Hajrovic için Alman basınında flaş bir iddia gündeme geldi.

Sarı-kırmızılıların bir süredir kendisinden haber alamadığı kaydedilen 22 yaşındaki oyuncunun, Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'e transfer olmak üzere olduğu ifade edildi.
Galatasaray cephesinin bir problem kalmadığını belirttiği genç ismin, sözleşmesini feshetme hakkını elde ederek, bedelsiz olarak transferini gerçekleştirebileceği de öne sürüldü.

Grasshoppers'tan geçtiğimiz sezonun devre arasında 3,5 milyon euro bonservis bedeli ile G.Saray'a gelen Hajrovic, yarım sezonda 12 maçta sahaya çıkarken, 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!