comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini için BOMBA iddia! Ada'ya mı gidiyor?

12 Mayıs 2014, Pazartesi 09:32

Ada basını, Tottenham'ın Roberto Mancini'ye cazip bir teklif sunduğunu yazdı. Gazeteler İtalyan hocanın İngiliz kulübüne, "Şu an Devler Ligi'ne katılma mücadelesi veriyoruz. Sizinle 10 gün sonra görüşelim" dediğini öne sürdü

Ada'nın önde gelen gazeteleri Tottenham Kulübü'nün Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'ye gelecek sezon için cazip bir teknik sunduğunu okurlarına duyurdu.

Gazeteler İngiliz kulübü yöneticilerinin İtalyan hocaya, "Gelecek sezon çok iddialı bir kadro kurmak istiyoruz. Senin gibi kariyerli bir teknik direktörü takımın başına getirmek istiyoruz. Yapılacak transferlerde sana tam yetki vereceğiz. Bütçemizi yüksek tutacağız. Bu konuda ne dersin"diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'nin bu teklif karşısında, "Şu anda Galatasaray'daki durumum netlik kazanmadı. Türkiye Kupası'nı kazanarak teselli bulduk. Şu anda Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veriyoruz. Bu hafta önemli bir maçımız var. Sizinle 10 gün sonra bir kez daha görüşelim" dediği gelen bilgiler arasında.

TOTTENHAM İKNA ETMEK İÇİN UĞRAŞ VERİYOR

Ada basını Tottenham'ın ilk hedefinin Mancini olduğunu vurgulayarak, "Eğer Mancini'yi ikna edemezlerse o zaman başka arayışlara girebilirler" ifadesini kullandı. Gazeteler Mancini'nin G.Saray'daki durumu hakkında farklı görüşler olduğunu yazarak, "G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmemesi Mancini'nin durumunu belirler" dedi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!