comScore

Galatasaray Galatasaray

Olay adam konuştu! "Yumruk atmadım"

07 Mayıs 2014, Çarşamba 11:32

Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya "Darp Etmek" ve "Kasten Yaralama Suçundan" işlem başlatılan Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesi Jerfi Tartık Fıratlı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbo Ligi finali beşinci maçında, Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'yu "Darp Ettiği" iddia edilen ve hakkında 6222'den "Kasten Yaralama Suçundan" işlem başlatılan Galatasaraylı kongre üyesi Jerfi Tartık Fıratlı, HaberTürk gazetesinden "eski arkadaşı" Halil Özer'e konuştu.

İşte Fıratlı'nın Özer'e yaptığı açıklamalar;

“Sigara içmek için dışarıya çıktım. Dönerken tam önümde F.Bahçeli yöneticiler merdivenlerden aşağıya iniyordu. Karşı karşıya kaldık. Arkada bir grup vardı. Ali Koç, Mahmut Uslu ve diğerlerine saldıracaklarını düşündüm. Onların önüne set çekmek istedim. Diğer yöneticiler hiç sesini çıkarmazken Mahmut Uslu çok ağır küfürler ediyordu. Bir anda kan beynime sıçradı. Çok sinirlendim. Zaten geçmişte bize sürekli küfür eden bir yöneticiydi. Kalabalık arasından elimle yüzünü ittim. Sadece yüzüne dokundum. Kesinlikle yumruk atmadım. Darp da olmadı.”

‘BEN BİLE ŞAŞIRDIM'

"Olayın orada kapandığını düşündüm. Daha sonra maçı izledik. O sırada bir polis gelip karakola gitmem gerektiğini söyledi. Ben de gittim. O ana kadar olayın yumruk boyutunda ortaya çıktığından haberim yoktu. Bazı mesajlar gelince, yumruk diye algılandığını gördüm. Fotoğraflara baktığınız zaman da yumruk atmışım gibi gözüküyor."

"Ben bile bir an şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Ama yumruk yok. Sadece yüzünü itme var. Ama tekrar söylüyorum. Arkadakiler saldıracak diye düşündüm. Önlemeye çalıştım. Uslu küfür edince de bunlar oldu. Ama yüzünü itmem de büyük hata. Keşke hiç yaşanmasaydı. Hatalı olduğumu kabul ediyorum ama bu 5-6 yılın birikimi. Madem iş mahkemeye gitti, orada sonucu göreceğiz."

‘MAKAS ALMAK MI? ASLA...'

Jerfi Fıratlı makas alma konusuna da açıklık getirdi: “Bu makas alma nereden çıktı onu da bilmiyorum. Herhalde fotoğrafta öyle anlaşıldı. Öyle bir şey yok. Benden büyük birisinden makas almak ne demek! Bunu asla yapmam.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!