comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç'tan Mancini'ye sert! "O lafları..."

07 Mayıs 2014, Çarşamba 07:32

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin sözlerini eleştirdi.

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin sözlerini eleştirdi. Mancini'nin "Galatasaray ben geldiğimde 9. idi. Benden sonra 2. oldu" sözlerine çıkışan Uluç, "Bu lafları İtalya'da satsı dedi. İşte o sözler:

"Bu sene Türk futbolunun en kötü senesi. Bu sene şampiyonluk F.Bahçe'ye altın tepside sunuldu. Bunu hep söylüyorum. G.Saray dökülüyor, Beşiktaş dökülüyor, Trabzon dökülüyor. Hadi Mancini bana "Hayır" desin. Bursaspor, Eskişehirspor dökülüyor. Yani bütün takımlar dökülürken F.Bahçe zorla şampiyon oldu."

"Onun için hangi başarı? Böyle bir senede Fenerbahçe'nin dokuz puan gerisinde kalmak, 3 hafta kala F.Bahçe'yi şampiyon ilan etmesine sebep olmak utanç verici G.Saray için. Hangi Galatasaray?"

"Son iki yılın şampiyonu, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti. Aynı kadroyu muhafaza etmiş, üstüne de Roberto Mancini ve Ünal Aysal'ın transfer ettiği ünlüsü-ünsüzü aşağı yukarı bir 11 kişi transfer etmiş. Ligi sen Fenerbahçe'ye hediye etmişsin, Fenerbahçe de kupayı sana hediye etmiş. Durum aynen bu! Ne başarısı? Şurada kalmış iki hafta hala Beşiktaş ile ikincilik mücadelesi veriyor. Utanır insan ya!"

"Maddi-manevi ayakta duracak hali olmayan, bitik vaziyetteki (sakatlıklar bir yandan, cezalar bir yandan, parasızlıklar bir yandan) Beşiktaş ile sen hala ikincilik mücadelesi yapıyorsun ve bu başarı. İtalyan medyasına satar bunu. Ama Türkiye'ye satması çok zor."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!