comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba sonunda itiraf etti! ABD'den...

07 Mayıs 2014, Çarşamba 02:32

Galatasaray'daki geleceği muamma olan Didier Drogba Fransız basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'daki geleceği muamma olan Didier Drogba Fransız basınına önemli açıklamalarda bulundu. ABD MLS Ligi'nden kendisiyle ilgilenen kulüpler olduğunu doğrulayan Fildişili yıldız, geleceği hakkında düşünmek için zaman bulamadığını ve şu an kendini sarı-kırmızılı kulübe adadığını söyledi.

Chelsea'ye gideceği iddialarını yanıtlayan Drogba, "Bu yeni bir haber değil. Beni biraz tanıyorsanız bu tür konularda konuşmayacağımı bilirsiniz. Şu anda kulübümdeyim. Sözleşmem bitiyor evet, ama şu an kulübümdeyim ve buraya bağlıyım" diye konuştu.

Jose Mourino ile olan ilişkisi hatırlatılan 36 yaşındaki yıldız, "Herkes bu ilişki üzerine konuşuyor. Ama şu unutulmamalı ki her şey sahada bitiyor. Eğer iyi değilseniz, oynayamazsınız. Bu tür ilişkilerden öte sahada gösterdiğiniz önemli. Mourinho her zaman saygı duyduğum ve saygı duyacağım bir kişi" ifadelerini kullandı.

Amerika'dan gelen ilgileri de yalanlamayan Drogba, "ABD'den ilgilerin olduğu doğru; ama gerçekten her şeyi düşünecek vaktim olmadı. Bu, geleceğim konusunda kaygı taşımadığım anlamına gelmiyor, ama bunları önümüzdeki 2-3 ay içinde düşüneceğim" diyerek sözlerini noktaladı.

MLS Ligi'nden New York Red Bulls'un Drogba için ne pahasına olursa olsun teklif yapacağı ileri sürülüyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!