comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo'ya ŞOK sözler!

05 Mayıs 2014, Pazartesi 16:32

Galatasaray'da Felipe Melo, Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu otoritelerce tartışılmaya devam ediyor. Hıncal Uluç iki isime ve futbol düzenine sert yüklendi.

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç, sabahspor.com'daki haftalık köşesinde gündeme dair konuları değerlendirdi.

Uluç Galatasaraylı futbolcu Felip Melo'yu şu sözlerle eleştirdi:

"MELO'YU İZLERKEN UTANIYORUM, SAHTEKAR"

"Fenerbahçeli "Emre'nin ayrıcalığı var da Felipe Melo'nun yok mu? Felipe Melo, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en utanç karası futbolculardan biri. Ben Melo'yu izlerken Galatasaraylı olduğum için utanıyorum. Son maçta kafayı atan Melo, sonra kendisini yere atan ve rakibini oyundan attırmaya çalışan da Melo. Bu adam sahtekar, sadece pislik yapmıyor. 10 kişi kalsın rakip, 2. olalım. Beşiktaş 2. olmasın derdinde.

Galatasaray'da yönetici Şükrü Ergün bunu koruyorsa, onun da derhal bu yönetim kurulundan gitmesi gerek. Galatasaray bir ekoldu ama bu Galatasaray'ı bitiriyorlar. Emre'ye karşı Felipe Melo'yu örnek göstermek kadar talihsiz bir durum olamaz. Bunu gören herkes Emre haklı der. Melo derhal G.Saray'dan gönderilmeli. Bugün okuyorum Mancini onu göklere çıkarmış, 'Türkiye'ye böyle oyuncu gelmedi'. Senin gibi de gelmedi Mancini."

"HAKEMLER EMRE'NİN KÜFÜRÜNÜ HAKEDİYOR"

Uluç, gündemdeki Emre Belözoğlu konusuna da geniş bir değerlendirme yaptı:

"Emre'nin de, Bruno Alves'in de, Bilica'nın da kabahatı yok. Bu küfürler edilen hakemler bu küfürleri hakediyorlar. Ellerinde en büyük silah varken, bunu kullanmıyorlar. Zavallı Anadolu takımlarına bol bol kullanıyorlar fakat bazı İstanbul takımlarındaki oyunculara kullanmıyorlar. Bu kaçıncı? Bütün Türkiye'nin duyduğu küfürleri hakemler duymamış gibi davranıyor. Emre'nin bugüne kadar 150 tane kırmızı kart görmesi gerekiyordu. 5'ini görse muma dönerdi. Kart görmeyeceğinden emin. Hakemin yedi sülalesine söverken hiçbir ceza görmeyeceğini biliyor. Nitekim de öyle oldu.

Medyasıyla, televizyonuyla, hakemleriyle, yöneticileriyle canavarı yaratıyoruz. Sonra ne oluyor bu canavar diye soruyoruz. Türkiye Emre'lere, Melo'lara müstehak. Çünkü bir aldırışsız zavallı bir futbol federasyonu var. Gözü kapalı, kulağı tıkalı. Üç maymunu oynayan. Bu TFF'nin bu durumunu umursamayan spor bakanları var.

Gelecek hafta medya bana saldırır, maç yönetemem, çocuğumu okutamam diyen hakemler var. Kusur sıralamasında en son sırada Emre var. Bu devam edecek. Yarın başka Emre'ler olacak.

Hakemlere küfür edecekler. "


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!