comScore

Galatasaray Galatasaray

Mahmut Uslu: "G.Saray bizi ayağımızdan çekti"

05 Mayıs 2014, Pazartesi 08:32

Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu, telefonla katıldığı programda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Habertürk'te yayınlanan Spor Türk programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Uslu'nun açıklamaları...

"Sezon sonunda Ersun Yanal ile görüşeceğiz. Herhangi bir problemimiz yoktu. İnşallah devam edeceğiz."

"HYSK şike davası ile ilgili yetkiyi 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdi. 3 tane alternatif var; biri erteleme, ikincisi yeniden yargılama, üçüncüsü olan infaz ve cezaevi sürecini düşünmüyoruz. Telefonla tape ile ilgili olarak kanunlar değişti ve yeni delil olarak sayılması gerekir. Erteleme ve yeniden yargılama ümidimiz var. Türkiye artık haksız olan şeyleri kaldıracak durumda değil. Biz eski günlere dönmek istemiyoruz. İnşallah yeniden yargılanmanın önü açılacak. İnfaz süreci olursa; tüzüğün dediğini yaparız, bir problem olmaz. Fenerbahçe'nin 3 Temmuz'dan beri çektiği sıkıntıları kimse kaldıramazdı."

"CAS'ın gerekçeli kararı bize gelmedi. Biz zaten 20 gündür bu kararı bekliyoruz. Geldiği zaman zaten gerekli açıklamaları yapacağız. Bizim inancımız var."

"GALATASARAY BİZİ AYAĞIMIZDAN ÇEKTİ"

Mahmut Uslu, Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Semih Haznedaroğlu'nun '3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'yi yalnız bıraktık' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu:

"Galatasaray yalnız bıraksa razıydık. Galatasaray bizi ayağımızdan çekti. Sadece 'Bu ateş üfleyerek sönmez' demediler, başka şeyler de yaptılar ve yapmaya da hala devam ediyorlar. Sayın başkanın böyle bir açıklaması o dönem yakışmamıştı. İnşallah yanlış olduğunu anlamışlardır. Şikayet etmenin ne faydası var. 3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde her zaman ilk 8'e girecek potansiyeli vardı. Ancak düzen bozuldu. Buna rağmen hep final oynuyoruz, 2 kere Türkiye Kupası aldık. Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin. Fenerbahçe kenetlendi ve Fenerbahçeliliğini ispatladı."

TRANSFER KONUSU

"İlk önce hocamız ile anlaşacağız. Gerekli olan bölgelere takviyeler yapacağız. Avrupa'ya gidip gitmeyeceğimiz belli değil. Avrupa kapısının yönü geleceğimizi belirleyecek."

"Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanacak Kadınlar Basketbol finalinde gidip gitmeyeceğimizine yarın kararını vereceğiz"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!