comScore

Galatasaray Galatasaray

Roberto Mancini Inter'e mi gidiyor? Açıkladı...

04 Mayıs 2014, Pazar 12:32

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini, İnter'e döneceği iddialarına cevap verdi.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini önemli açıklamalarda bulundu.

Mancini, La Gazetta dello Sport'a verdiği röportajda İtalyan kulübü İnter'e döneceği yönünde çıkan iddialarla ilgili konuştu. İtalyan hoca; "İtalya'yı özlüyor musunuz?" sorusuna "burayı seviyorum, Galatasaray çok organize bir takım. Sarı-Kırmızılı kulübe asla 3. dünya ülkesi gözüyle bakmıyorum. İnter kulübünden kimseyle bir görüşmem olmadı" diyerek cevapladı. Sözlerine devam eden deneyimli teknik adam; İtalya'yı özlediğini ise gizlemedi. "Juventus'a dönmek istiyor musunuz?" diye kendisine iletilen soruya da Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesinin devam ettiğini ama Juventus'un aralarındaki en büyük kulüp olduğunu söyleyerek açık kapı bıraktı.

"SNEİJDER ÇOK BAŞKA BİR OYUNCU"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Weslej Sneijder'e de değinen Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Mancini, onun çok farklı bir futbolcu olduğunu ifade etti. O her şeyi en iyi şekilde başarıyor diye ifade ederek futbolcusuna olan hayranlığını açıkça belirtti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!