comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'nin kağıdı bu kez uğurlu geldi

03 Mayıs 2014, Cumartesi 22:33

Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettiği maça Roberto Mancini'nin Wesley Sneijder'e gönderdiği not damgasını vurdu.

Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde 2-0 geriden gelerek Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup eden ve müthiş bir geri dönüşe imza atan Galatasaray'da, Roberto Mancini yine sahaya kağıt gönderdi.

Sezonu ikinci sırada noktalayarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmenin planlarını yapan ve bu doğrultuda puan kaybına tahammülü olmayan İtalyan teknik adam, maçın skoru istediği gibi gitmeyince oyuna müdahele etti.

Roberto Mancini, daha önceki haftalarda yaptığı gibi yine sarı kırmızılı ekibin Hollandalı yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'e yeni taktiğin ve oyunun gidişatına göre yapılan yeni değişikliklerin yazılı olduğu bir kağıt gönderdi.

Mancini'nin gönderdiği kağıtta Aurelien Chedjou'nun oyuna dahil olmasının ardından yeniden 4'lü defansa dönülmesi ve Semih Kaya'nın savunmanın sağına geçerek stoper ikilisinde Chedjou ve Hakan Balta'ya görev verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Burak Yılmaz'ı sağa çekerek Umut Bulut'u ileri uca daha yakın oynatan Mancini'nin bu hamlesinin ardından Umut Bulut, 90+3. dakikada sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golü kaydetti.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!