comScore

Galatasaray Galatasaray

Roberto Mancini açıkladı

03 Mayıs 2014, Cumartesi 21:30

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Kendi sahasında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanan Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı, "İlk yarıya baktığınız yavaş başlayan bir Galatasaray vardı. İki aksiyon sonunda rakip de golleri buldu. Zor bir maç bizi bekliyordu ama ikinci yarı iyi oynadık ve güzel bir galibiyet geldi" dedi.

Devre arasında soyunma odasında yaşanan konuşma hakkında ifadeler kullanan Mancini, "Konuştuğumuz şey artık top oynamaya başlamamız gerektiğiydi. İlk yarıda top oynayan bir Galatasaray yoktu" sözlerini sarfetti.

İtalyan çalıştırıcı son olarak Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayacakları maçı değerlendirirken Eskişehirspor'un bu hafta yedek takımla sahaya çıktığını ve as oyuncularını dinlendirme fırsatı bulduğuna dikkat çekti.

Mancini hafta içi oynayacakları maç için, "Bizi zor bir maç bekliyor, kesinlikle kazanmak istiyoruz. 4 gün içinde çok iyi dinlenmeli ve o maça hazırlanmalıyız. Eskişehirspor dinlenme şansı buldu. Ama 4 günde en iyi şekilde dinlenip en önemli amaçlarımızdan biri olan kupayı almak istiyoruz" şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!