comScore

Galatasaray Galatasaray

Arena'da taraftarlar çileden çıktı!

03 Mayıs 2014, Cumartesi 20:32

Spor Toto Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar adeta isyan etti.

Spor Toto Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Roberto Mancini'ye tepki gösterdi.

Gençlerbirliği'nin ilk yarıda bulduğu 2 golün ardından hedef tahtasına başkan Aysla ve Mancini'yi koyan sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolcuların isteksiz futbolu karşısında da adeta şaşkına döndü.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu garantilemesinin ardından Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için sezonun en kritik maçlarından birine çıkan Galatasaray'da Aysal ve Mancini'nin yanı sıra Hajrovic, Burak Yılmaz 'a tepki gösteren taraftarlar, zaman zaman Fatih Terim aleyhine de tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray'ın Gençlerbirliği karşısındaki performansı sosyal medyada büyük bir yankı buldu ve özellikle İtalyan teknik adam Roberto Mancini için çok sert eleştiriler yapıldı.
 

Bazı futbolcularn Mancini yi sabote ettiği kesin de iyi mi yapıyorlar kötü mü bilemedim..

— GÖKTUNA NAZLILAR (@GktunaN) 3 Mayıs 2014

Mancini seneyede galatasarayın başında kal Fenerbahçeliler olarak ücretin neyse biz veririz

— Fener10line (@Fener10line) 3 Mayıs 2014

Mancini de Rijkaard, Delbosque ve Schuster gibi futbolu bilmiyormuş! Bir tek Türkler biliyor ama onlarda Dünya Kupasında yok! yazık!

— ali fikri ışık (@kpolesar) 3 Mayıs 2014

Tugay Kerimoglu ve Mancini basta olmak uzere tum Galatasaray futbol takimina dava acmak lazim. Toplum onunde bizimle dalga geciyorlar.

— Emrah (@EmrahG) 3 Mayıs 2014

Mancini: Galatasaray çok basit gol yiyor. Bunu değiştireceğiz. (Değiştirmedi, geliştirdi)

— Galatasaray (@tribunGS) 3 Mayıs 2014

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!