comScore

Galatasaray Galatasaray

Lucescu önerdi, G.Saray'a mesaj yolladı!

02 Mayıs 2014, Cuma 11:33

Shakhtar'da 2010 yılından beri forma giyen Alex Teixeira, Galatasaray'ın Brezilyalılar'ı Telles ve Taffarel'den bilgi aldı, “O formayla Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorum” dedi.

Ülkesi Brezilya'da parladıktan sonra daha 20 yaşını bile doldurmadan Shakhtar Donetsk'e imza atmıştı Alex Teixeira. Sambacılar'ın en önemli yıldız adayları arasında gösteriliyordu.

2010 yılının Ocak ayından Ukrayna ekibinin formasını giyen 24 yaşındaki oyuncu, burada dört kez Ukrayna Ligi şampiyonluğu yaşadı. Ancak en büyük amacı, Şampiyonlar Ligi'nde kendisini gösterip Avrupa'nın büyük liglerinden birine transfer olmak.

Shakhtar'ın son yıllarda Devler Ligi'nde beklenen başarıyı gösterememesi nedeniyle Teixeira bir türlü bu hayalini gerçekleştiremedi. Ukrayna Ligi'nin fazla takip edilmemesi de Sambacı'nın vitrine çıkmasına engel oldu.

Alex Teixeira işte bu yüzden bir an önce Ukrayna'dan ayrılarak patlama yapacağı bir takıma gitmek istiyor. Ayrılma planları yapmasının bir diğer sebebi de Ukrayna'da son dönemde yaşanın ve çatışma noktasına gelen olaylar.

Aklı fikri Devler Ligi

24 yaşındaki yıldız, Sneijder'li, Drogba'lı, Muslera'lı kadrosu ve son iki sezonda Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarıyla sükse yapan Galatasaray'ın bir sonraki durağı olmasını çok istiyor.

Aslan'ın kendisi için girişimlere başlamasının ardından Telles ve Taffarel'le temasa geçen Teixeira, takımla ilgili bilgi aldı. Ardından vatandaşlarına, “Galatasaray, Avrupa'da iyi bir çıkış yaptı. Ben de o formayla özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalamak istiyorum” diyerek Cim Bom'a yeşil ışık yaktı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!