comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'ın sözünü dinlemediler

30 Nisan 2014, Çarşamba 22:43

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'na 81-61 yenilerek final serisini 4. maça taşımak zorunda kalan Euroleague şampiyonu Galatasaray Odeabank'ta yeni bir kriz ortaya çıktı.

Galatasaray'ın nur topu gibi yepyeni bir krizi daha oldu! Futbol takımında yaşanan yönetimsel kriz, kadın basketbol takımına da sıçradı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinin üçüncü maçından önce başkan Ünal Aysal'ın sarı-kırmızılı yöneticilere 'Maça gidin, takımı yalnız bırakmayın' çağrısı yerini bulmadı.

ÜNAL AYSAL'IN ÇAĞRISI YERİNİ BULMADI
Fenerbahçe'yi yenmesi durumunda şampiyon olma ihtimali bulunan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal maçtan önce devreye girerek sarı-kırmızılı yöneticilere 'Maça gidin, takımın yanında olun' çağrısında bulundu ancak bu çağrı, sarı-kırmızılı yöneticiler tarafından farklı sebepler gösterilerek ilgi görmedi. Galatasaray'ın için şampiyonluk maçı önemini taşıyan karşılaşmada sarı-kırmızılı kulübü temsilen sadece basketbol şubesinden sorumlu yönetici Necati Demirkol'un olması dikkat çekti.
YİNE BİR FENERBAHÇE MAÇI VE YİNE BİR KRİZ
Galatasaray benzeri bir krizi Fenerbahçe ile Rusya'da oynanan Euroleague final maçı öncesinde de yaşamış ve başkan Ünal Aysal devreye girerek yönetim kurulu üyelerinden Rusya'ya gidilmesini talep etmişti. Aysal'ın çağrısı, yine bir Fenerbahçe maçından önce de değerlendirmeye alınmamış ve sarı-kırmızılı kulübün basketbol şubesi sorumlusu Necati Demirkol'a sadece kulübün CEO'su Lütfi Arıboğan eşlik etmişti.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, play-off final serisi 3. maçında Galatasaray Odeabank'ı 20 sayı farkla 81-61 mağlup ederek seriyi 4. maça taşımayı başardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!