comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'a Lucescu'dan kötü haber

26 Nisan 2014, Cumartesi 12:35

Shakhtar'ın dolar milyarderi patronu Rinat Akhmetov, 2015'e kadar sözleşmesi olan Mircea Lucescu'yla kesinlikle yola devam edeceklerini söyledi. Bu açıklamaya rağmen pes etmeyen G.Saray yönetimi ise tecrübeli hocaya "Akhmetov'u sen ikna et" dedi...

Yeni sezonda Roberto Mancini ile yola devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray'da teknik adam arayışları sürüyor... Başkan Ünal Aysal'ın takımın başında görmeyi çok istediği Mircea Lucescu'yu listenin en tepesine alan Sarı-Kırmızılılar'a Ukrayna'dan can sıkıcı haberler geldi.

Shakhtar Donetsk'in dolar milyarderi patronu Rinat Akhmetov, Rumen hocayı kesinlikle bırakmayacaklarını açıkladı. 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Lucescu'yla yola devam edeceklerini söyleyen Ukraynalı işadamı, "10 yıldan bu yana uyum içinde çalıştığımız Lucescu ile ulaşacağımız büyük hedefler var. Kendisini bırakmayı düşünmediğimiz gibi, sözleşmesinin uzatılması konusunda da çalışmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Ukrayna'dan gelen bu şok açıklamalara rağmen Galatasaray yönetimi Lucescu'dan vazgeçmeyi kesinlikle düşünmüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli teknik adama, "Akhmetov'u sen ikna et" ifadesini kullandığı öğrenildi. Ukrayna'da yaşanan sorunlar nedeniyle 2004 yılından bu yana çalıştırdığı S.Donetsk'ten ayrılmak isteyen Luce'nun önümüzdeki günlerde Akhmetov'la görüşmesi bekleniyor. Bu zirvenin sonucuna göre Galatasaray da bir strateji geliştirecek.

MURAT YAKIN: TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTERİM

Öte yandan menajerlerin önerisiyle Galatasaray'ın gündemine gelen Basel Teknik Direktörü Murat Yakın yeniden Türkiye'ye dönebileceğini söyledi. İsim vermeyen fakat kendisiyl ilgilenen Türk takımları olduğunu söyleyen genç hoca, "Orası da benim bir vatanım. Türk futbolunun gelişimini de çok yakından takip ediyorum" ifadesini kullandı. Galatasaray yönetiminin Lucescu'da pürüz çıkması durumunda Louis Van Gaal'e yöneleceği, Murat Yakın'ın ise listenin 3. sırasında yer aldığı gelen bilgiler arasında.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!