comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal TFF'ye isyan etti

26 Nisan 2014, Cumartesi 10:32

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, son çıkan ceza kararından sonra TFF'ye savaş ilan etti...

Kasımpaşa maçındaki hakem hataları nedeniyle resmi siteden TFF'ye yüklenen ve bu yüzden PFDK tarafından 30 gün ceza alan Ünal Aysal, İstinye'ye isyan bayrağı açtı.

Aysal, bu sezon boyunca G.Saray'ın TFF tarafından sürekli mağdur edildiğini belirtip, sürekli kararların aleyhlerine çıkartıldığını belirtti. G.Saray Başkanı bu konudaki sitemlerini şu sözlerle dile getirdi:

"BİR TANE İŞARET GÖREMEDİK"

"Aldığım ceza nedeniyle Tahkim Kurulu'na kesinlikle gitmeyeceğim. Çünkü, bunun manası yok. Federasyon kurullarında G.Saray'ın haklarını savunacak tarafsız kimseler yok. Şu ana kadar takımımıza, taraftarımıza, yöneticilerimize karşı hiçbir olayda lehimize bir karar çıkmadı. Federasyondan taraftarsız olduklarına dair hiçbir konuda işaret ve karar görmedik. Bu saatten sonra göreceğimizi de sanmam.

"BAŞARIMIZI ENGELLEYEMEZLER"

Sonuçta bakıyorsunuz yüzde 90 TFF'nin istediği oluyor. Ne gerekiyorsa ona göre karar alıyorlar. Arada yanlışlıkla bişeyler çıkıyor. Bize yani G.Saray'a karşı niyetleri belli iken sonuç vermeyecek bazı başvurulara da gerek yok. Ben cezamı çekerim. Ama bu taraflı TFF de bizim başarılarımızı engelleyemeyecek."

CEZAYI CEBİNDEN ÖDEYECEK

Bu arada Ünal Aysal, basın bildirisi nedeniyle G.Saray'a kulüp olarak verilen 70 bin TL'lik ceza için de çok ilginç bir hamlede bulundu. Aysal, bu cezanın kesinleşmesinin ardından ödemenin şirketinden yapılacağını belirtti. Kulübe jest yapan Aysal, TFF'ye tepkisini de ayrıca bu şekilde gösterdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!