comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'dan kötü haber!

26 Nisan 2014, Cumartesi 03:33

Didier Drogba'nın Katar'ın Doha şehrinde ameliyet olacağı Fildişi Futbol Federasyonu tarafından da doğrulandı.

Galatasaraylı Didier Drogba'nın sakatlığının ne olacağı meselesi yılan hikayesine dönerken son gelen haberler yıldız oyuncunun ameliyat masasına yatacağı yönünde. Didier Drogba'nın Katar'ın Doha şehrinde ameliyet olacağı Fildişi Futbol Federasyonu tarafından da doğrulandı.

Kasığındaki sakatlığın tedavisi için bıçak altına yatacak olan Fildişili oyuncunun operasyonu Doha'daki Aspetar Center'da yapılacak. Operasyon kliniğin başhekimi Dr. Khalifa al Jeham Kuwari önderliğinde yürütülecek.

Galatasaray'daki geleceği muğlak olan Drogba'nın, mayıs ayının ilk haftasında sahalara dönebileceği ve 2014 Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın 18 Mayıs'ta başlayacak olan kampına katılabileceği ifade edildi.

GERİ DÖNECEK

Tedavisine başlanan Drogba, İstanbul'a geldi. Sakatlık durumuyla ilgili raporla birlikte gelen Fildişi Sahilli yıldızın, tedavisini bir süre İstanbul'da devam ettirip, ameliyet için Doha'ya gideceği bildirildi.

Drogba'nın sakatlığıyla ilgili olarak sarı-kırmızılı kulüpten daha önce yapılan açıklamada, pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran bir ağrı olduğu aktarılarak, "Fransa'da ve İngiltere'de oynadığı dönemde bu bölgeden fıtık nedeniyle iki kere operasyon geçirmiş olan oyuncumuzun, ameliyatı gerçekleştiren klinikte kontrolden geçmesi uygun görülmüştür" denilmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!