comScore

Galatasaray Galatasaray

OLAY! 3 büyüklerin taraftarından ortak eylem

20 Nisan 2014, Pazar 14:03

Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüpleri için getirilen "E-Bilet" zorunluluğu, taraftar gruplarınca Taksim'de protesto edildi. Polis taraftarlara biber gazı ve su ile müdahale etti.

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüpleri için 6222 nolu "Sporda şiddeti önleme yasası" ile zorunlu hale gelen elektronik bilet, taraftar gruplarınca protesto edildi.
 
3 büyük takımın taraftarları ve çeşitli kulüplerden taraftarların Galatasaray Lisesi önünde yaptıkları eylem, her geçen dakika daha fazla taraftarın katılımıyla büyüdü. Gruplar "E-Bilet'e Hayır!" pankartı arkasında birleşirken, bireysel olarak çok sayıda pankart da açıldı.
 
Emniyet güçleri ise taraftarlara dağılma çağrısının ardından biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Taraftarlar, gaz ve su ile yapılan sert müdahale sonrası meşaleler ile karşılık verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!