comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal: "Terim gittiği için pişman değilim"

11 Nisan 2014, Cuma 12:36

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, deneyimli teknik adam Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın başıan son geldiği dönemde iki şampiyonluğa ulaşan Fatih Terim ile yolların ayrılması süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın o sözleri...

"TERİM'İN GÖNDERİLMESİNDE EGOMU GERİDE TUTTUM"

"Ben katiyetle hiçbir zaman egomu ön plana sürmedim. Çünkü ben her zaman kişiliğimi camianın önünde silmişimdir. Camiamın önünde kişiliğimin hiçbir önemi yoktur. Egomu katiyetle kullanmam. Terim'in gönderilmesinde de, geçen sene 22 Haziran seçimlerinde de egomu tamamen geride tuttum. Ama bir yerde baktım ki, biz bir yerde koalisyonlaştık. O zaman film koptu."

"TERİM GÖNÜL VE KAFA OLARAK GİTMİŞTİR"

"Hocanın gönderilmesinde de koptu. Zaten Terim gönül olarak ve kafa olarak Galatasaray'dan gitmişti. Angajman olarak da gitmişti. Biz Galatasaray olarak Fatih hocanın kararına ve insafına kalmıştık. Acaba hangi gün ayrılacak” diye."

"FATİH TERİM GİTTİĞİ İÇİN PİŞMAN OLMADIM"

"Fatih Terim bana karşı daha açık olsaydı ve bende yanlış anlaşılmaların içine düşmeden camiam üzerinde daha rahat olabilseydim. Gittiği için bir an pişman olmadım. ‘Beni ne zaman bırakacak' diye düşünmektense, kendi ipimi kestim."
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!