comScore

Galatasaray Galatasaray

"Mancini yanlış konuşuyor"

03 Nisan 2014, Perşembe 11:32

Galatasaray Disiplin Kurulu Üyesi Haznedaroğlu derbi öncesi takımın kötü gidişini yorumladı. Ara transferlerin takıma negatif etki yaptığını söyledi. “2 yıl üst üste şampiyon olduk. Bizimkiler hem manen hem maddeten başarıya doydu. 

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve mevcut disiplin kurulu üyesi Semih Haznedaroğlu, Sarı-Kırmızılı takımın bu sezonki kötü gidişatını yorumladı.

Devre arasında yapılan çok sayıda transferin takıma negatif etki yaptığını belirten Haznedaroğlu, “Mevsim ortasında, devre arasında, iyi giden takıma daha iyi olsun diye bazı futbolcular alındığı takdirde bazen bu takıma menfi tesir ediyor. Bu sefer de mevcut futbolcular ‘Yeni gelen adam mı bizi şampiyon yapacak. Buyursun yapsın o zaman' şeklinde bir çıkarım yapabiliyor. Bu değişiklikler artı 2 sene üst üste şampiyonluk futbolcuların motivasyonlarını negatif etkiledi” şeklinde konuştu.

"MANCINI YANLIŞ KONUŞUYOR"

Galatasaraylı futbolcuların son 2 yılda gerek manen gerekse maddeten maksimumu elde ettiğini belirten Haznedaroğlu “Bu yüzden aynı motivasyonla kendilerini maçlara hazırlamıyorlar. Hem paraya hem başarıya hem şampiyonluğa doymuş vaziyetteler. Bu yüzden de onların kafasında artık şampiyonluk diye bir şey yok, silinmiş” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Mancini'nin aldığı yoğun eleştirileri de yorumlayan Sarı-Kırmızılı eski yönetici “Mancini'nin performansına başarılı demek mümkün değil. İşleri kötü gidiyor. Konuştuğunda da daha negatif konuşuyor ve daha da kaybediyor. Türk toplumunun, Türk spor dünyasının hoşlanmadığı şekilde çok yanlış konuşuyor. Ama her şeye rağmen hem ona hem de takıma sahip çıkmak gerekir. Çünkü hâlâ kaybedilmemiş hedefler var. Bu hedefler de Türkiye Kupası'nı almak ve ligde ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gitmektir” yorumunu yaptı.

Haznedaroğlu Drogba'nın da Galatasaray'daki misyonunu tamamladığını sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!