comScore

Galatasaray Galatasaray

'Popescu'nun cezasının sebebi G.Saray!'

05 Mart 2014, Çarşamba 14:33

Romanya futbolunda yaşanan transfer usülsüzlüğü depreminde ceza alan isimlerden biri olan Popescu'nun, ceza alma sebebi olarak Galatasaray'ın gerçekleştirdiği bir transfer gösterildi.

Romanya'da transfer usulsüzlüğü nedeniyle açılan dava sonucunda 3 yıl 3 aylık hapis cezasına çarptırılan Galatasaray'ın efsane oyuncularından Gheorghe Popescu'nun ceza almasına sebep olan transfer hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Romanya basınında yer alan haberlerde, Spor Toto SüperLig ekiplerinden Galatasaray'ın 2003 yılında gerçekleştirdiği Florin Bratu transferinde devreye giren Popescu'nun, bu transferden 1.6 milyon dolarlık bir rakam aldığı iddia edildi.

Ayrıca aynı haberlerde; Galatasaray'ın Florin Bratu'nun kulübü olan Rapid Bükreş'e 2.75 milyon dolarlık bir ödeme yaptığı ancak bu ödemenin yalnızca 630 bin 230 dolarlık kısmının kulübün hesabına yatırıldığına yer verildi.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!