comScore

Galatasaray Galatasaray

Yeni Aslan'lar, A2 takımda estiler!

03 Mart 2014, Pazartesi 15:32

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kadroya almadığı yabancılar, Guillermo Burdisso ve Lucas Ontivero A2 takımı ile maça çıktı.

Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Klasman Grubu 8. Haftası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşırken, karşılaşmada A takımda şans bulamayan isimler şans buldu.

Sarı-kırmızılıların A2 Takımı'nda yabancı oyunculardan, yıldız adayı olarak gösterilen Lucas Ontivero ve şu ana kadar hayal kırıklığı olarak nitelendirilen Guillermo Burdisso yer alırken, iki isim de iyi bir performans ortaya koydu. Galatasaray'ın gollerini, Guillermo Burdisso ve Lucas Ontivero ile birlikte, Rizespor kafilesinde de yer alan Berk İsmail Ümal attı.
MANCINI A2'DE OYNATACAK!

Teknik Direktör Mancini'nin, A takımda oynatamadığı yabancı oyuncuları artık A2'de oynatarak maç kondisyonlarını kazanmaları için böyle bit yola başvuracağı ifade edildi. Öte yandan İtalyan hocanın, hazır olmadığını kaydettiği Burdisso'nun performansını da bu karşılaşmalara ele alacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı Türkiye Kupası mücadelesinde forma giyen iki Arjantinli'den Ontivero performansı ile alkış alırken, Burdisso ise göze girememişti. Sarı-kırmızılıların Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı Antalyaspor karşılaşmasında da oynayan 25 yaşındaki stoper eleştirilerin odağında kalmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!