comScore

Galatasaray Galatasaray

Paşa'dan Galatasaray'a Terry göndermesi!

28 Şubat 2014, Cuma 13:33

Kasımpaşa Kulübü, Beşiktaş ile oynadıkları müsabakada oyuncuları Ryan Donk'un hareketi ile benzerlik taşıyan olayın Galatasaray - Chelsea maçında da yaşanması hakkında bir açıklama yaptı.

Kasımpaşa Kulübü, Beşiktaş ile oynadıkları müsabakada oyuncuları Ryan Donk'un hareketi ile benzerlik taşıyan olayın Galatasaray - Chelsea maçında da yaşandığını belirterek, "Galatasaray Spor Kulübü UEFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu gibi keyfi ve hukuksuz davranmayacağını bildiği için kural hatası iddiasıyla maçın tekrarı için başvuruda bulunmayacağını beyan etmiştir. Bilinmesini isteriz ki Kasımpaşa Spor Kulübü haksızca masa başında kaybettiği üç puanın peşinde değildir. Kasımpaşa olarak biz adil bir futbol yönetiminin peşindeyiz" ifadelerini kullandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle;

"Çarşamba akşamı oynanan Galatasaray - Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Chelsea'li oyuncu John Terry oyun esnasında ikinci bir topu sahaya atarak Galatasaray'ın bir golünü engellemiş ve akabinde hakem tarafından sarı kartla cezalandırılmıştır. Bu olay takımımızın Beşiktaş ile oynadığı müsabakada oyuncumuz Ryan Donk'un hareketi ile neredeyse birebir benzer bir olaydır.

Galatasaray Spor Kulübü UEFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu gibi keyfi ve hukuksuz davranmayacağını bildiği için kural hatası iddiasıyla maçın tekrarı için başvuruda bulunmayacağını beyan etmiştir. Bilinmesini isteriz ki Kasımpaşa Spor Kulübü haksızca masa başında kaybettiği üç puanın peşinde değildir. Kasımpaşa olarak biz adil bir futbol yönetiminin peşindeyiz.

Mevcut Türkiye Futbol Federasyonu şahsi egolar, keyfi ve hukuksuz kararlar ve uluslararası normları hiçe sayan sakat anlayışları ile meşruiyetini kaybetmiş bulunmaktadır. Maalesef Türk futbolunda bağımsız olması gereken federasyon kurulları Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na bağımlı hale gelmiş, maaşlarını ödeyen bu kişilerin adeta özel kalemleri olarak görevlerini sürdürmeye başlamışlardır.

FENERBAHÇE'YE KATILIYORUZ 

Bu noktada ülkenin en önde gelen spor camialarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu'nun haksız uygulamaları hakkında dün akşam yapmış olduğu açıklamalara sonuna kadar katıldığımızı belirtmek isteriz.

Türk futbolunun gerek ekonomik gerekse sosyal dinamikleri her geçen gün ivme kazanmakta, Türkiye Avrupa ve Dünya futbolu için önemli bir figür haline gelmektedir. Her şeyden önce bu güzel oyun bu ülkenin insanları için büyük bir tutku ve aşktır. Bu oyunu keyfi uygulamalarıyla çirkinleştiren ve Türk futbolunu adım adım kaosa sürükleyen mevcut yönetimin tüm kurullarıyla birlikte bir an önce görevden ayrılması futbolumuzun geleceği açısından en doğru karar olacaktır."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!