comScore

Galatasaray Galatasaray

İzet değişiklik hakkında ilk kez konuştu!

28 Şubat 2014, Cuma 01:32

Galatasaray'ın genç yıldızı İzet Hajrovic, Chelsea karşılaşmasının ardından İsviçre basınına konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı İzet Hajrovic, İsviçre basınına özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Chelsea maçında sahaya ilk11'de çıkan ancak maçın 31. dakikasında kenara alınan genç isim, yeni takımı hakkında yorumlarda bulundu.

İşte Hajrovic'in İsviçre basınına verdiği röportaj;

-Dün gece nasıl uyudun?
"İyiydi, teşekkür ederim siz?" (Gülüyor)

-Ben de teşekkür ederim. Ama Galatasaray ile ilk "Şampiyonlar Ligi maçında yarım saat sonra oyundan alınan bendeğildim. İlk düşüncelerin nelerdi?
İlk olarak benim için büyük bir sürpriz oldu ve biraz şaşırdım. 30 dakikalık bölümde bazı ofansif aksiyonlarım olmuştu."

-Teknik direktör Roberto Mancini bu değişiklik hakkında seninle konuştu mu?
"Evet, maç sonrası konuştuk. Yanıma geldi ve neden beni oyundan aldığını açıkladı. Sistemi 4-4-2'den 4-3-3'eçevirdi. Merkezi dengelemek istedi, benim performansımla ilgili bir değişiklik değildi. Ne yazık ki taktiksel değişikliğin kurbanı oldum. Ayrıca bana geldiğim 6 haftadan beri kendimi geliştirdiğimi söyledi."

-Chelsea ilk yarım saatte çok iyiydi ve iyi fırsatlar yakaladı. Bu konuda sorumlu tutuldun mu?
"Evet, bu acınacak bir durumdu ve gol atmamız için yeterli değildi. Ama futbolda böyle anlar oluyor. Ama stadyumda daha sonra müthiş bir atmosfer oluştu. Taraftarın yarattığı muazzam atmosfer bize itici güç oldu. Yedek kulübesinde yerimizde duramıyorduk. Tribündeki 55.000 seyirciden 100.000 kişilik ses çıkıyordu. Bu bahsettiğim şeyi anlamanız için yaşamanız gerekir.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!