comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray, Astori'den neden vazgeçti?

27 Şubat 2014, Perşembe 18:32

Serie A ekilerinden Cagliari forması giyen ve bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan Davide Astori önemli açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan ve sarı kırmızılı ekibin yüksek bonservis bedeli sebebiyle transferinden vazgeçtiği Davide Astori, transfer dedikoduları ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Serie A ekiplerinden Cagliari forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, "Şu an Cagliari'de mutluyum. Transfer hakkında konuşmak için henüz çok erken. Bu sezon kağıt üzerinde bizden daha güçlü rakiplere karşı oynadık daha iyi oynadık ve önemli puanlar aldık. Şimdi puan almaya devam edip ligde daha iyi yerlere gelme zamanı" ifadelerini kullandı.

G.SARAY BONSERVİS YÜZÜNDEN VAZGEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde Ali Güven, Galatasaray'ın Ramirez'i izlediğini ancak durumun düşünceden ibaret olduğunu, Astori'nin Ranocchia'dan önce geldiğini ancak iki transferin de yüksek bedellerden ötürü gerçekleşmediğini açıklamıştı.

Ali Güven ayrıca, Astori'nin yeniden sarı kırmızlı takımın gündemine gelip gelmeyeceği sorusuna ise "Şu an için yok. Şu an görüşmeler dondurulmuş durumda. Galatasaray şu an için sadece Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğunca daha ileri gitmeyi düşünüyor, istiyor" diyerek cevap vermişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!