comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini yüksekten uçtu

27 Şubat 2014, Perşembe 13:43

İngiltere'de Galatasaray-Chelsea maçının yayıncı kuruluşu olan SkySports yorumcuları, Galatasaray'ın maça başladığı ilk 11'in çok yanlış olduğunu ve Mancini'nin bu planla yüksekten uçtuğunu belirttiler. 

FutbolArena - İngiltere'de Galatasaray-Chelsea maçının yayıncı kuruluşu olan SkySports yorumcuları karşılaşmanın ardından yaptığı maç sonrası yayınında teknik direktör Roberto Mancini'nin sahaya sürdüğü ilk 11'i fazlasıyla eleştirdi. Chelsea gibi bir takım karşısında o dizilişin ve oyuncu seçimlerinin yanlış olduğu görüşünde birleşen yorumcular, Roberto Mancini için de yüksekten uçup, adeta intihar ettiğini belirttiler.

Ayrıca Mancini'nin ilk 45 dakika sonrası toplamda yaptığı iki değişiklikle oyunun tekrar dengeye geldiğini ve böylelikle İtalyan hocanın da maç başında yapmış olduğu yanlıştan geri döndüğünü söylediler. Chelsea'nin bulduğu deplasman golünün öneminin büyük olduğunu ve ilk yarı daha dikkatli olabilseler daha fazlasını atabileceklerini belirten İngiliz yorumcular, ayrıca ilk golde hatalı çıkışından dolayı da Fernando Muslera'yı eleştirdiler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!