comScore

Galatasaray Galatasaray

Hajrovic ve Telles için bir ilk!

26 Şubat 2014, Çarşamba 22:53

Galatasaray'ın ara transferde kadorsuna kattığı Alex Telles ve İzet Hajrovic, Chelsea maçıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlarına çıktılar.

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna dahil ettiği Alex Telles ve İzet Hajrovic, Chelsea karşılaşmasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlarına çıktılar.
Roberto Mancini'nin ilk 11'de şans verdiği Telles ve Hajrovic, Chelsea karşısında ter dökerek hem kariyerlerinde hem de sarı-kırmızılı formayla "Devler Ligi"ndeki ilk karşılaşmalarını oynama fırsatı buldular.
 
Hajrovic daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maça çıkarken, Telles ise bu kulvarda da hiç yer almadı.

- Mourinho'nun eski öğrencileri sahada
 
Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isimleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder, kariyerlerinde Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile çalışma fırsatı bulan oyuncular olarak sahada yer aldılar.
 
Mourinho'nun Chelsea'yle yıldızının parladığı dönemde en etkili silahı Didier Drogba olurken, Portekizli teknik adam, Wesley Sneijder ile de İnter'de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamayı başarmıştı.
 
Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolcu Hamit Altıntop da Real Madrid'de bir sezon Mourinho yönetiminde kadroda yer aldı. Hamit, sakatlığı nedeniyle bu sezon çok fazla şans bulamadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!