comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan İngilizler'e jest!

26 Şubat 2014, Çarşamba 20:28

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynanacak karşılaşmaya artık saatler kala Galatasaraylı taraftarlardan İngilizler'e büyük bir jest geldi. Sarı Kırmızılılar bunu Chelsea taraftarına değil, Millwall'lılara yaptı!

FutbolArena - Dev maçın başlamasına artık saatler kala Türk ve İngiliz taraftarlar arasındaki gerilim de iyice artmaya başlamış durumda. Taraftarlık duyguları yoğun olan iki milletin bu akşamki kapışması öncesinde, Türk Telekom Arena'da dostluk rüzgarları da esmedi değil! Galatasaray taraftarı, geçen hafta Millwall'un Championship'te oynadığı karşılaşmada açtığı Galatasaray bayrağını unutmadı ve bu harekete karşı bir jestle yanıt verdi.

Karşılaşmayı izlemek ve maçın havasına girmek için stattaki yerlerini alan Galatasaray taraftarı, Millwall bayrağı açarak İngiliz kulübünün taraftarlarını unutmadığını gösterdi. Ayrıca yapılan açıklamada Türkiye'de Millwall'a gönül veren taraftarların da bugün Türk Telekom Arena'ya gelip Galatasaray'ı destekleyecekleri öğrenildi.

Galatasaray ile Millwall arasındaki bu dostluk, sadece Chelsea eşleşmesiyle ilgili değil, önceki yıllara, iki takımın da maskotunun "aslan" olmasına dayanıyor. Bu görüntü de yaklaşık 2 yıl önce Millwall tribününden çekilmiş bir kare:



Haber: Öyküm KANBİR

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!