comScore

Galatasaray Galatasaray

Chelsea'den olaylarla ilgili açıklama

26 Şubat 2014, Çarşamba 13:32

Premier League ekibi Chelsea, temsilcimiz Galatasaray ile oynanacak olan mücadele öncesi gündeme gelen bıçaklama iddiaları ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Temsilcimiz Galatasaray ile Premier League ekibi Chelsea arasında oynanacak olan mücadele öncesi gündeme gelen bıçaklama iddiaları ile ilgili olarak, Chelsea kulübü bir açıklama yaptı.

Chelsea FC'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Kulübümüz, İstanbul'da yaşanan ve iki taraftarımızın içinde yer aldığı olay hakkında bilgi sahibidir ve taraftarlarımızın güvenliklerini en iyi şekilde sağlamak adına yetkililer ile temas halindeyiz."

YİNE METRO UYARISI YAPILDI

Londra temsilcisi ayrıca, karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Arena'ya ulaşımın metro vasıtasıyla yapılmasının Chelseali taraftarlar için güvenli olmadığı vurgularken, 15 TL (4 sterlin) karşılığında edinilecek "İstanbul Kart" kullanılarak, otobüslerle ve taksilerle stada güvenli bir şekilde varılabileceği ifade edildi.

Ayrıca, İstanbul'un genel olarak güvenli bir şehir olduğu da hatırlatılırken, yine de kalabalık ortamlarda hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulunuldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!