comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç, G.Saraylıları kızdıracak

26 Şubat 2014, Çarşamba 11:32

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında tartışma yaratacak sözler söyledi.

Spor basının önemli isimlerinden Hıncal Uluç, Galatasaray-Beşiktaş, Elazığspor-Fenerbahçe karşılaşmalarıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Hıncal Uluç'un açıklamalarından bir bölüm...

"Galatasaray'ın deplasman fobisi falan yok. Galatasaray, kötü futbol oynuyor. Galatasaray, her takımı yener; yeter ki yenmeyi istesin.

Beşiktaş, tecrübesizliğinden kaybetti. Futbolcuları çok genç... Galatasaray'ın adından, Drogba'nın ve Sneijder'in adından korkan, bunları çok büyük oynuyor zanneden bir kadroya sahip... 'Aman beraberliğe razı olalım. Arena'da hezimete uğramayalım' diye sahaya çıktılar. Kafalarında oynayıp, maçı kaybettiler. Tecrübeli Beşiktaş, o Galatasaray'ı hezimete uğratırdı. Fener 6-0 yendi; bir de Beşiktaş 6-0 yapardı.

"RIDVAN ADINA UTANDIM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Başkanı, taraftarı ve medyası; hakemlerin senelerdir, kendilerinden yana olmasına öyle alışmış ki bu, taraf hakemleri sahada göremedikleri zaman, hakemlerin kendilerine karşı olduklarını zannediyorlar! Fenerbahçe'nin, tarafsız hakeme tahammülü yok. 'Biz, böyle alışmadık.'

Elazığ maçının devre arasında, % 100 Futbol'da Rıdvan Dilmen'i dinliyorum; resmen utandım!.. Rıdvan adına utandım; bir... Mesleğim adına utandım; iki...

Bir tane Fenerbahçe yöneticisi, bir tane Fenerbahçe yorumcusu, Fenerbahçe teknik direktörü 'Kardeşim Mehmet; haklı olabilirsin ama senin görevin, hakem düdüğü çalmamışsa, oyunu devam ettirmek. İtiraz etmek değil… Bak; 'itiraz edeceğim' diye adamı bıraktın, adam kendi 18'inden kalktı, senin kalene kadar gitti ve golü attı. Sen neredeydin?' demedi! O gol, ona bağlanıyor; düşünebiliyor musun!

Bir maçın içinde çalınmayan hentbol, faul, ka çtane var! Hangi maçı istersen getir; ben sayayım sana!.. Çünkü bunlar, hakemin yorumları... Görmek bir yana... Görse bile, öyle yorumlamıştır; devam yorumu vermiştir. Verebilir... Senin futbolcu olarak görevin, topu izlemek; hakemi değil! Ama Fenerbahçeliler, öyle bir şımarıklık içindeler ki her maçta, her Fenerbahçeli, -taç dâhil- her düdüğe itiraz ediyor! Aksini söyleyen var mı; Rıdvan dâhil... Hadi beraber seyredelim. Böyle bir rezalet olurmu ya!"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!